Environmentálne vzdelávanie na gymnáziách - Sadloň, Pavel
Posúdenie prijatej koncepcie environmentálnej výchovy a vzdelávania z praktického hľadiska. Výsledky malej ankety použitej pri výučbe geografie na gymnáziách. Postoje žiakov základných a stredných škôl v oblasti environmentálnej výchovy a vzdelávania.