Metodológia plánovania počtu pracovníkov vo firme - Antošová, Mária, 1965-
Význam personálneho plánovania pre firmu. Úloha personálneho plánovania vo firme. Oblasti personálneho plánovania vo firme. Proces plánovania pracovníkov vo firme - prognóza potreby pracovných síl a prognóza zdrojov pracovných síl. Metódy odhadu potreby pracovníkov vo firme - intuitívne a kvantitatívne. Metóda založená na analýze vývojových trendov. Vývoj ukazovateľov a výpočet plánu počtu pracovníkov v ťažobnej organizácii, odhad počtu pracovníkov použitím expertnej metódy extrapolácie vývojových trendov.