Ekonomicko-finančné aspekty štátnej podpory na výrobu biopalív - Romančíková, Eva
Pod biopalivami treba rozumieť kvapalné a plynné pohonné hmoty vyrobené z biomasy, pričom medzi rozhodujúce patria bionafta, bioetanol a bioplyn. Štátna pomoc na výrobu biopalív. Alternatívne prístupy k podpore biopalív. Iné nástroje na podporu výroby biopalív.