Prelom v ekonomickej a sociálnej politike únie - Kollárová, Zuzana
Správa o Európskej únii za rok 2004. Hospodárska politika EÚ. Zamestnanosť a sociálna politika. Vnútorný trh, poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka. Bezpečnostná politika EÚ. Vzdelávanie a kultúra. Životné prostredie a princíp "znečisťovateľ platí". Spoločná obchodná politika a colná únia. Rozvojová spolupráca. Financovanie únie. Právo spoločenstva a poskytovanie informácií.