Dlhodobý hmotný majetok s praktickými príkladmi podľa IAS/IFRS - Krupová, Lenka
Úprava dlhodobého hmotného majetku podľa IAS/IFRS. Problematika je pokrytá štandardmi IAS 16 - Pozemky, budovy a zariadenia a IAS 40 - Investície do nehnuteľností. Majetok využívaný vlastníkom verzus investície do nehnuteľností. Najnovšie zmeny v IAS 16 a IAS 40. Príklady.