[ Účetní operace kapitálových společností ] - Juhászová, Zuzana, 1970-
Recenzia na publikáciu V. Šebestíkovej: Účetní operace kapitálových společností. Publikácia sa zaoberá účtovníctvom a daňovými špecifikami kapitálových spoločností. Je rozdelená na päť samostatných kapitol. Charakteristika jednotlivých kapitol. Určenie publikácie.