Minimálna mzda dominuje aj v Rakúsku - Zverková, Soňa
Otázka minimálnej mzdy v Rakúsku riešená kolektívnymi zmluvami. Minimálna mzda za prácu na plný pracovný úväzok vyššia ako na čiastočný. Prehľad minimálnej mzdy v jednotlivých oblastiach ekonomiky Rakúska. Zákonom stanovené minimálne mzdy v EÚ.