Privatizace v Rumunsku a její paralely s českou privatizací - Buruiana, Alina
Štát ako neefektívny vlastník v ekonomickej teórii. Zahájenie privatizácie v Rumunsku. Prvý a druhý program masovej privatizácie. Zrýchlenie privatizácie. Porovnanie privatizácie a transformácie uskutočnenej v Českej republike a v Rumunsku.