Mikroekonomické aspekty hospodaření malých a středních podniků - Paseková, Marie
Riadenie podniku obvykle vychádza z informácií definujúcich vonkajšie a vnútorné podmienky jeho fungovania. Charakteristika vonkajších podmienok. Problematika vnútorných ekonomických súvislostí popisovaná mikroekonomickou teóriou. Predmet a ciele ekonomickej činnosti malých a stredných podnikov. Podmienky na trhu. Náklady firmy. Cena výrobku. Voľba objemu produkcie.