Restrukturalizace podniku jako rozhodovací proces - Tětrevová, Liběna
Proces podnikovej reštrukturalizácie ako rozhodovací proces. Procedurálna stránka reštrukturalizácie ako rozhodovacieho procesu. Iniciácia rozhodovania. Zhromaždenie a analýza podkladov a zhodnotenie všetkých relevantných informácií pre rozhodovanie. Vlastné rozhodovanie. Hĺbková analýza podniku. Realizácia rozhodnuitia a kontrola.