Význam, postavenie a zmeny poplatkov v Slovenskej republike pred vstupom do EÚ - Zubaľová, Alena, 1959-
Aktuálny stav poplatkov v Slovenskej republike a ich predpokladaný vývoj v nadväznosti na prebiehajúcu daňovú reformu. Pohľad na vývoj poplatkov v Slovenskej republike od roku 1989. Miestne poplatky a ich transformácia na miestne dane. Správne poplatky z pohľadu najbližšej budúcnosti