Výnos podľa inflácie - Baláž, Vladimír
Ochrana proti inflácii - inflačne indexované dlhopisy. Redukcia rizika - dôvod pre emisie inflačne indexovaných dlhopisov. K najväčším kupcom inflačne indexovaných dlhopisov patria penzijné fondy. Výnosnosť inflačne indexovaných dlhopisov vo svete. Inflačne indexované dlhopisy sú cenným investičným nástrojom.