Investície posúvajú Pivovar Steiger hore - Tolnayová, Mária
Zlepšujúce sa postavenie Pivovaru Steiger vďaka investíciám do technológie.Vstup konzorcia investorov do pivovaru. Napĺňanie cieľov vedúcich k stabilizácii postavenia a k vybudovaniu značky. Nepriaznivý vplyv zvýšenia spotrebnej dane. Medziročný nárast vývozu. Ocenenie prestížnou Českou pivnou pečaťou 2005. Medziročné porovnanie trhových podielov pivovarov (%).