Aplikace integrovaného systému řízení v informační společnosti - Doucek, Petr
Nutnosť chápania vlastného procesu riadenia s väčšou komplexnosťou. Riadenie prestáva byť individuálnym problémom jednotlivých manažérov a dostáva stále viac multidisciplinárny a interdisciplinárny charakter. Prístup k riadeniu označovaný ako integrovaný systém riadenia. Uvedenie základných celkových a dielčich aspektov integrovaného systému riadenia. Riadenie kvality. Environmentálny manažment. Riadenie bezpečnosti a ocharny zdravia pri práci. Riadenie bezpečnosti informačných systémov a informačných a komunikačných technológií.