Bankári sa budú radiť o nových pravidlách - Kopřiva, Juraj, ml
Odborná konferencia Basel II v Bratislave, ktorej cieľom je riešiť problémy implementácie a aplikácie nových bankových pravidiel. Nové smernice bankového sektora pod názvom Bazilej II. majú vstúpiť do praxe od roku 2007.Hlavné oblasti, ktorých sa nové smernice dotýkajú.