Ochrana a rozvoj slovenských liečebných kúpeľov - Eliašová, Darina
Podnikateľské činnosti slovenských liečebných kúpeľov podmienené reformou zdravotníctva a ďalšími faktormi. Ochrana liečebných kúpeľov ako súčasť štátnej zdravotnej politiky. Silnejúci komerčný tlak v kúpeľnej starostlivosti. Ochrana prírodných liečivých zdrojov a zdrojov prírodných minerálnych vôd. Pôsobnosť inšpektorátu kúpeľov a ústredných orgánov štátnej správy pri ochrane liečebných kúpeľov.Vplyv zdravotných poisťovní na ekonomiku a rozvoj kúpeľov. Financovanie liečebných pobytov.