Doktorandské štúdium ako tretí stupeň vysokoškolského vzdelávania a jeho zefektívňovanie - Michalová, Valéria
Doktorandské štúdium ako najvyšší stupeň vysokoškolského vzdelávania na Obchodnej fakulte EU. Význam tvorby vedomostí v súčasnej etape reformného a konvergenčného procesu na Slovensku a z toho vyplývajúcich úloh pre vzdelávaciu sféru a prax. Charakteristika súčasného stavu doktorandského štúdia, jeho história, novokonštituované zásady na Obchodnej fakulte a prezentácia aktuálnych otázok jeho zefektívňovania.