Výskum správania sa zákazníkov Jednoty SD v procese rozšírenia obchodných reťazcov - Strážovská, Helena
Informácia o dotazníkovom výskume, ktorý sa konal v teréne a na žiadosť Jednoty SD vo februári 2005. Cieľom výskumu bolo zistiť aké sú silné a slabé stránky jednotlivých obchodných systémov - reťazcov, kvôli ktorým respondenti uprednostňujú v nich nákupy.