Audit komunikačných nástrojov marketingovej komunikácie a jeho význam pre rozhodovací proces podnikových manažmentov - Szarková, Miroslava, 1951-
Potreba uskutočňovania priebežného ako aj komplexného auditu jednotlivých komunikačných nástrojov, ako aj ich kombinácií, ktoré používajú malé a stredné podniky v procese marketingovej komunikácie. Výsledky dvoch ekonomických ukazovateľov vybraných komunikačných nástrojov, ktorý bol uskutočnený v rámci projektu VEGA na vzorke slovenských podnikov so stopercentnou zahraničnou kapitálovou účasťou.