Marketing kultúry a možnosti jeho uplatnenia v opernom divadle - Tajtáková, Mária
Problematika uplatnenia marketingu kultúry, a to konkrétne v oblasti operného umenia. Analýza situácie v troch slovenských operných divadlách z hľadiska využívania marketingových metód v ich manažmente. Návrh relevantných marketingových nástrojov, ktoré možno uplatniť v opernom divadle. Prezentácia výsledkov výskumu operných domov na Slovensku. Porovnávanie diváckej politiky a politiky marketingového mixu skúmaných objektov.