Cena a cenotvorba v súčasnej praxi cestovných kancelárií na Slovensku - Bajaník, Tibor
Cena a cenotvorba ako rozhodujúci ekonomický nástroj ovplyvňujúci hospodársky výsledok cestovných kancelárií. Spôsoby cenotvorby. Alotment a garancia.Tvorba cien z hľadiska času - poskytovanie rôznych zliav. Cena z hľadiska priestoru. Konkurenčná výhoda ako faktor cenotvorby. Implementácia zákona o dani z pridanej hodnoty. Prirážka cestovnej kancelárie.