Ochrana a tvorba webstránok po prijatí nového Autorského zákona v Slovenskej republike - Miščíková, Renáta
Autorskoprávna ochrana webstránok. Webstránka ako autorské dielo. Databáza. Počítačový program. Dielo úžitkového umenia. Multimediálne dielo. Vzťah objednávateľa a zhotoviteľa webstránky. Vzťah medzi zamestnancom a zamestnávateľom. Linking a framing - autorskoprávne zhodnotenie.