Budúcnosť papierového vzdelávania - Bielik, Rastislav
Nové formy šírenia vedomostí vo vyspelom svete. Niektoré možnosti, ktoré ponúka informačná spoločnosť.Prednášky pre študentov na univerzitách online alebo cez internet. Predaj kníh v elektronickej podobe. Ponuka informácií prostredníctvom prednášky na CD. Implementácia procesu elektronického vzdelávania do reálneho života vysokých škôl na Slovensku.