Využití internetových informačních technologií v informačních systémech - Janáková, Milena
Hlavné informačné technológie. Hlavné smery v telekomunikáciách. Typy telekomunikačných sietí. Elektronické aplikácie. Schopnosti elektronických aplikácií. Hodnota internetu.