Možnosti zvýšení konkurenceschopnosti výrobního procesu - Matulík, Antonín
Diagnostika výroby. Varianty hodnotenia pozície výrobnej časti podniku z hľadiska plnenia konkurenčných priorít. Diagnostika základných princípov úspešných výrobných podnikov. Uplatnenie holistického modelu. Vytrvalé úsilie o vytvorenie hodnôt pre zákazníka. Uplatnenie trvalého učenia. Diagnostika realizačných prekážok. Prekážky v rámci výroby a v rámci ostatných funkcionálnych oblastí. Prekážky na podnikovej úrovni. Možnosti terapie.