Európsky hospodársky a sociálny výbor - aktuálne témy - Páleník, Viliam
Európsky hospodársky a sociálny výbor (EHSV). Jeho hlavným cieľom je poradenstvo v ekonomických a sociálnych otázkach trom inštitúciám - Európskemu parlament, Rade Európskej únie a Európskej komisii. členovia výboru a organizačná štruktúra. Proces vypracovania stanoviska k určitému problému. Aktuálne témy EHSV.