Započítanie na finančných trhoch - Baláž, Peter
Pokračovanie z čísla 1/2005. Členenie započítania na jednostranné započítanie a zmluvné započítanie. Účinky započítania. Rozlišovanie medzi započítaním v právnom zmysle a výpočtom čistej pozície v ekonomickom zmysle na účely dohľadu.