Vyhláška Ministerstva vnútra Slovenskej republiky č. 628/2002 Z.z. z 29. októbra 2002, ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov
Hodnotenie záznamov, vyraďovanie registratúrnych záznamov a preberanie archívnych dokumentov do archívu. Ochrana archívnych dokumentov a registratúrnych záznamov. Evidencia archívneho dedičstva SR a prístup k archívnym dokumentom.