Z problému transformácie urobili doplnkové poisťovne výhodu - Záborský, Ján
Pokles a nárast počtu klientov v doplnkových dôchodkových poisťovniach (DDP). Obava z transformácie poisťovní. Keď sa pravidlá transformácie ujasnili koncom roku 2004, narástol počet klientov. Snaha získať väčšie daňové zvýhodnenie. Dôvody prečo by si mali obyvatelia sporiť v DDP. Flexibilnosť dobrovoľného piliera.