Quo Vadis Česká ekonomiko? (Komparatívní pohled na krátkodobý vývoj české ekonomiky) - Paulík, Tibor
Charakteristika rámcových východísk k predikcii českej ekonomiky na obdobie do roku 2001. Dynamika ekonomického rastu a základné faktory. Trh práce a výkonnosť ekonomiky. Monetárny a fiškálny vývoj. Vývoj makroekonomickej konkurenčnej schopnosti. Výsledky porovnávacej analýzy prognóz vývoja českej ekonomiky a jej rozhodujúceho vonkajšieho prostredia, t.j. EU15 pre obdobie 2000-2001.