... Na dálku - Vaněk, Jindřich
Hlavné smery a trendy vývoja služieb, ktoré sú spojené s komunikáciou prostredníctvom moderných médií. Základné skupiny vyhľadávacích služieb. Katalógové vyhľadávacie služby. Poskytovanie informácií v knižniciach. Teleworking. Obchody na internete. Vzdelávanie na diaľku. Riziko vírusov.