[Slovník veřejných financí] - Beličková, Kornélia, 1966-
Recenzia na publikáciu kol. autorov pod vedením J. Šelešovského a E. Bakoša : Slovník veřejných financí, ktorý vyšiel na Katedre verejnej ekonómie Ekonomicko-správnej fakulty Masarykovej univerzity v Brne. V abecednom poradí zostavený slovník terminológie verejných financí. Autori podávajú výklad 203 najpoužívanejších pojmov, s ktorými sa stretávame aj na Slovensku. Slovník slúži ako výzva pre slovenských odborníkov zaoberajúcich sa problematikou verejných financí, aby rovnako napísali slovník verejných financií pre slovenskú verejnosť.