Značkové tváre za milión - Šimlovičová, Ivana
Mená a tváre finalistov SuperStar, ale aj samotná šou ovplyvňujú marketingovú komunikáciu firiem a stávajú sa veľmi drahými obchodnými značkami. Spájať ich s rôznymi produktmi a službami môže pomôcť podpore predaja, alebo ak sa objavia na otvorení predajne, prispejú k zvýšeniu povedomia o značke či k upevneniu imidžu. Kto na nich zarába a čo príde po súťaži. Slovenská televízia, sledovanosť, zisky z predaja reklamy.