Koncepcia daňovej reformy Slovenskej republiky a jej praktická aplikácia - Baštincová, Anna
Cieľ daňovej reformy v SR. Daňová sústava SR (priame a nepriame dane). Zdaňovanie príjmov, zdaňovanie majetku, zdaňovanie spotreby. Zmeny v zákone o dani z príjmov. Porovnanie nového zákona (č.595/2003) so starým. Daňovo uznané náklady.