ABM and FAO. Na co by ste se nejraději zeptali Vy? - Žůrek, Martin
Prehľad obvyklých otázok, ktoré sa najčastejšie vyskytujú pri implementácii Activity Based Management (ABM) a je voľným pokračovaním článkov o tejto problematike z predchádzajúcich čísiel časopisu. Odpovede na otázky z implementácie ABM prístupu. Výhody aplikácie ABM prístupu, ktorý svojimi vstavanými stabilizátormi umožní zaistiť a udržať stabilitu efektívnosti a produktivity výroby.