Niektoré výsledky o produkčných funkciách - Jurga, Rastislav
Prednosti formalizovaného (matematického) prístupu k štúdiu ekonomických javov a procesov. Základné definície a výsledky. Rozdelenie produkcie. Cobbova-Douglasova produkčná funkcia.