Řízení a controlling interních servisních středisek společnosti MANN + HUMMEL - Rupp, Reinhard
Príklad z praxe - spoločnosť MANN + HUMMEL ukazuje, že úspešný koncept servisných stredísk vyžaduje nielen adekvátne organizačné prostredie, ale tiež odpovedajúcu podnikovú kultúru. Predstavenie spoločnosti MANN + HUMMEL. Koncepcia servisných stredísk. Disciplinárne a funkcionálne právomoci spoločnosti. Porovnanie podnikových kultúr. Princípy riadenia rôznych oblastí. Trojdimenzionálne zameranie spoločnosti. Koncepcia kontrolingu spoločnosti. Začlenenie konceptu servisných stredísk do kontrolingového konceptu spoločnosti.