Balanced Scorecard jako součást kultury řízení Hewlett Packard - Harms, Jörg Menno
Zavedenie a využívanie konceptu Balanced Scorecard (BSC) v spoločnosti Hewlett Packard (HP). Dôvody pre celopodnikové zavedenie BSC.