Inovatívny marketing - Horská, Elena
Pre manažéra je dôležité využiť príležitosť a dať priestor inováciám. Inovácia znamená schopnosť učiť sa. Inovácia ako funkcia troch faktorov - produkty, procesy, organizácia. Ako s inovatívnym marketingom prekročiť hranice pôvodného trhu. Inovácia sa môže dotýkať všetkých zložiek marketingového mixu. Dôležitý je výsledok - zaujať zákazníka.