Spotrebiteľské zmluvy - Fekete, Imrich
Spotrebiteľská zmluva - nový právny pojem. Spotrebiteľské právo ako súčasť európskej legislatívy, ako súčasť súkromného práva. Pojem, účastníci, právna forma, obsah. Neprijateľné podmienky spotrebiteľských zmlúv, neplatnosť spotrebiteľskej zmluvy. Ochrana spotrebiteľa, zákaz jeho diskriminácie.