Zodpovednosť za škodu a náhrada škody v pracovnom práve - Jendrálová, Anna
Právne predpisy, ktoré pojednávajú o zodpovednosti za škodu a náhrade škody, odškodňovaní pracovných úrazov a chorôb z povolania a o náhrade za bolesť a sťaženie spoločenského uplatnenia. Zodpovednosť za škodu : všeobecná a osobitná z hľadiska zamestnanca a z hľadiska zamestnávateľa. Podmienky uplatňovania jednotlivých druhov zodpovedností. Praktické príklady. Vzory tlačív.