Geotermálny projekt pri Košiciach majú oživiť peniaze z únie - Sobinkovič, Branislav
Neďaleko od Košíc sa nachádzajú geotermálne pramene, ktorých energetický potenciál je dostatočný na to, aby sa stali významným košickým zásobovateľom tepla. Problém vo financovaní projektu. Vysoké vstupné náklady. Na projekte využitia geotermálnej energie sa pracuje. Jeho najväčším investorom je Slovenský plynárenský priemysel (SPP), a.s. Bratislava. Podmienky SPP. Zmena ekonomiky teplárne.