Rokujeme so zahraničnými obchodnými partnermi a investormi - slovenská mentalita a podnikateľská kultúra - Meňovský, Igor
Silné a slabé stránky podnikateľského prostredia na Slovensku z pohľadu zahraničných investorov. Špecifiká slovenskej kultúry a ekonomickej situácie a ich dosah na podnikateľské prostredie. Špecifiká obchodného rokovania. Pracovná rola a súkromný život. Dobrá geografická poloha Slovenska a výhodné podmienky pre investorov s rôznou kultúrou.