Bayesovská štatistika v poisťovníctve - Pacáková, Viera
Princíp Bayesovskej teórie odhadu. Kredibilné Bayesovské odhady. Model binomické/beta. Model Poissonovo/gamma. Rozdelenia škôd zmiešavacou metódou.