Prečo platiť viac? - Královeská, Daniela
Využitie hypotekárneho úveru na kúpu bytu dnes lepšia alternatíva ako prenájom. Čoraz výhodnejšie úroky. Ušetrené financie a investícia do vlastnej nehnuteľnosti. Možnosti hypotekárneho úveru v jednotlivých slovenských bankách.