Nedostatky diagramu aktivít v UML a možnosti ich riešenia - Polášek, Ivan
Definícia a popis diagramu aktivít (Activity diagram). Ilustračný príklad nedostatkov diagramu aktivít a jeho implementácia. Návrh reštrukturalizácie problému ilustračného príkladu. Možnosti využitia NSD. Príklady aplikácie iných riešení popisu algoritmov metód. Možnosti spracovania JSD. Implementácia príkladu v JSD.