Predaj, nájom, vklad podniku a iné nakladanie s podnikom - Chorvátová, Jana
Definícia podniku. Predaj podniku - zmluva o predaji podniku, kúpna cena, DPH, likvidácia firmy. Vklad podniku do obchodnej spoločnosti. Nájom podniku alebo jeho časti. Keď je zálohom podnik. Archivačné povinnosti podnikateľov v súvislosti s podnikom. Príklady.