Nové priemyselné parky za pol miliardy
Zo štrukturálnych fondov EÚ pôjde pol miliardy na podporu štyroch priemyselných parkov. Tri priemyselné parky budú na východnom Slovensku - v Popradských Matejovciach, Trebišove a Snine, jeden na západnom Slovensku - v Javorinskej Myjave. Presuny financií v prospech priemyselných parkov.