Ani zlato negarantuje zlatú budúcnosť Nové typy fondov obchodovaných na burzách - Bačišin, Vladimír
Asi pred 12 rokmi sa objavili nové burzové fondy (exchange-traded funds - ETF), ktoré majú vo svojich portfóliách len cenné papiere. Denné sledovanie portfólia burzového fondu. Depozitné certifikáty holdingovej spoločnosti - HOLDR. Fondy komodít - zlaté burzové fondy. Výhody a nevýhody burzových fondov. V súčasnosti - rast burzových fondov spomalený.