Nie je Kofola ako Kofola - Polakovič, Ivan
Obľúbený nealkoholický nápoj Kofola na slovenskom trhu od 70. rokov. Tajomstvo úspechu. Predaj napodobenín najmä v čapovanej forme. Prečo ju falšujú. Súdne spory majiteľa ochrannej známky Kofola s falšovateľmi. Informačná kampaň "Pravá hnedá" v záujme potlačenia snáh o zneužívanie ochrannej známky.